18 травня – спомин св. Станіслава Папчинського, засновника Ордену Отців Маріян

Друзі! Хочемо з вами поділитися враженнями з подорожі до Києва, де ми брали участь у приготуванні програми на телебаченні EWTN. Вона буде присвячена спомину (18 травня) святого Станіслава Папчинського, засновника Ордену Отців Маріян.

8 грудня 2020 року Отці Маріяни почали трирічне святкування 350‑річчя свого заснування. Ми, як редакція часопису «Слово між нами», якою від початку опікуються Отці Маріяни, також приймаємо в цьому участь, щоб в Україні люди більше дізнались про засновника цього монашого Ордену – св. Станіслава Папчинського, та його духовну спадщину:
По-перше, у березні 2020 року вперше українською мовою вийшла книга, прекрасний духовний твір св. Станіслава – «Містична Святиня Бога».
По-друге, українською та російською мовами був озвучений півгодинний фільм про отця Папчинського та чудеса, що відбулися за його заступництвом у наші часи, «Врятований, щоб рятувати».
По-третє, у травневому номері «Слова між нами» надруковано життєпис святого та текст новенни про потрібні благодаті за його заступництвом, до молитви якою заохочуємо з 10 по 18 травня.
І нарешті, до 18 травня, дню спомину св. Станіслава Папчинського, Телебачення Віковічного Слова (EWTN) готує спеціальну програму. На її зйомки члени нашої редакції їздили до Києва 30 квітня. До них долучився отець Андрій Сідлецький МІС, який служить у м. Городку Хмельницької обл.

Придбати книгу «Містична Святиня Бога»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.