Чеснота покори

Чеснота покори

П’ятий номер цьогорічного «Слова між нами» присвячений темі християнської покори. Сприйняття цього поняття неоднозначне. Одні вважають покору сліпим послухом або повною пасивністю, тому критикують її прибічників за нібито приниження людської гідності та неможливість проявляти власну активність. Інші бачать в покорі лише пам’ятку «темних віків» та інструмент, котрим влада тримала людей під контролем. У статтях поміркуємо над тим, що ж таке справжня покора та як її осягнути. У цьому нам допоможуть приклади біблійних героїв та отець-єзуїт Уолтер Чішек, який вчився покорі в тяжких умовах одиночної камери луб’янівської в’язниці, а пізніше на каторжних роботах у Сибіру.

У «Журнальчику» ви знайдете опис короткого життя блаженного Карло Акутіса. Італійський підліток помер у 2006 році від гострого лейкозу, а 10 жовтня 2020 року вже був беатифікований. Що ж такого незвичайного зробив цей хлопець, що так швидко був залучений до грона святих, а його тіло Господь залишив нетлінним? Про це ви дізнаєтесь, прочитавши статтю та свідчення його однолітка.

Не відходити далеко від Господа під час літнього відпочинку вам допоможуть недільні скрутації та щоденні розважання над Божим словом.

На останній сторінці обкладинки міститься ікона святого Антонія Падуанського, якого Католицька Церква вшановує 13 червня.

Пропонуємо придбати п’ятий номер у форматі pdf або його паперову версію.
Російськомовний варіант є доступний лише у форматі pdf.

До магазину

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.