Ми є Містичною Святинею Бога

Вийшла друком книга святого Станіслава Папчинського (1631 – 1701) «Містична Святиня Бога»

Цей своєрідний підручник духовного життя, написаний у XVII столітті, не менш актуальний і сьогодні. Редакція працювала над ним понад п’ять років.

Написаний у бароковому стилі текст видався складним для передачі сучасною зрозумілою мовою. Але захоплена змістом редакційна колегія, завдяки благодаті Святого Духа та заступництву автора, нарешті впоралась із завданням: книга готова і шукає своїх читачів.

У цьому творі ви знайдете багато корисного для своєї душі, яка, за словами отця Станіслава, є не більш, не менш, Містичною Святинею Бога. Дізнаєтесь, що насправді у цій святині є дверима, вікнами, вівтарем, світильником, співаками, ладаном, дзвонами тощо, і як за всім цим доглядати.

Цей час, коли ми не маємо можливості ходити до святині рукотворної, насправді є добрим, аби зазирнути у цю Святиню і розпочати її прибирання, готуючись до приходу найдорожчого Гостя – свого Спасителя і Творця. Не біймося під керівництвом досвідченого духівника, святого Станіслава, розпочати, можливо, генеральне прибирання у своїй душі.
Як же пророчо і підбадьорливо лунають сьогодні його слова: «Де б ти не перебував, молись у дусі. Якщо будеш далеко від каплиці, не шукай особливого місця, бо ти сам є тим місцем. Якщо будеш у ліжку чи деінде, молись – і там буде святиня. Хто так підходить до молитви і постійно в ній вправляється, той не тільки змиє всі свої гріхи, навіть найтяжчі, але й увійде в такий тісний зв’язок з Господом, що вже буде не слугою, а другом, навіть сином Бога, і в Ньому, з Ним і через Нього зможе все» («Містична Святиня Бога», розділ 7).

Презентацію книги о. Миколою Бєлічевим можна подивитись тут.
Замовити та оплатити книгу можна тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.